ОСТАННІ НОВИНИ

Кількість постраждалих у Чернігові сягнула 156 людей

Андрій Котенський

|

Після ракетного удару терористичної Росії по центру Чернігова загинуло 7 людей, а зазнали поранень ще 156 осіб. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Олексій Кулеба.

За його словами 41 людина залишається у лікарні.

«Цинічний обстріл середмістя. Завершено рятувальну операцію. 156 людей постраждали, з них 41 людина в лікарнях. Усім надається необхідна допомога. На жаль, семеро загиблих. Співчуття родинам», – повідомив Олексій Кулеба.

Станом на зараз встановлено, що внаслідок вибуху пошкоджено 66 житлових будинків, 10 адміністративних будівель та 67 транспортних засобів.

«Усім постраждалим будуть надані компенсації», – запевнив Кулеба.

Нагадаємо, вдень 19 серпня російські окупанти завдали ракетного удару по Чернігову. Попередньо, балістичними ракетами.

У драмтеатрі, куди поцілили російські військові вдень 19 серпня, відбувалася виставку дронів «Люті пташки». Саме вона нібито стала ціллю росіян.

Станом на 13:00 год. було відомо про щонайменше п’ятьох загиблих та 37 поранених, зокрема 11 дітей. Згодом кількість загиблих зросла до семи осіб, загинула дитина, а також рятувальники знайшли тіло жінки. Ще одна дитина у важкому стані, її доставили до Києва.

Раніше у МВС показали наслідки ворожого удару.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *