ОСТАННІ НОВИНИ

«Укрпошта» до Дня Незалежності презентувала нову поштову марку «Україна-мати»

Маркіян Рой

|

До 32-ї річниці незалежності України «Укрпошта» анонсувала вихід нової  поштової марки під назвою «Україна-мати». Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі АТ «Укрпошта».

На поштовій марці в інтерпретації художниці Зінаїди Кубар зображений відомий кожному українцю величний монумент, що височіє на Печерських пагорбах Києва і є одним з найвищих у світі (102 м, скульптор Василь Бородай).

«Це наш формат прийняття зміни контекстів та переосмислення. Заміна радянського герба на український тризуб – фундаментально один з них. Можливо, слідом за ним відбудеться й зміна назви – з «Батьківщина-мати» на відповідніше «Україна-мати», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у поштовому випуску «Україна-мати» будуть: марковий аркуш, конверт «Перший день», немаркований художній конверт та листівки. Додатково в нашому інтернет-магазині можна замовити тематичний магніт. Також додатково в інтернет-магазині можна замовити тематичний магніт.

Тираж марки – 600 000 примірників. Номінал марки — U (вартість відправки непріоритетного простого листа до 50 г у межах України).

Передзамовлення можна зробити на сайті.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *