Рашисти атакували порти Одещини «Шахедами»: збито 13 дронів

Наталя Дуляба

|

У ніч на середу, 16 серпня, російські окупанти атакували портову інфраструктуру Одеської області ударними дронами Shahed-136/131. Збити вдалося 13 безпілотників. Про це Львівському порталу повідомили у командуванні Повітряних Сил.

Війська РФ запускали «Шахеди» кількома хвилями з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ, Чауда).

Скількома саме дронами рашисти атакували портову інфраструктуру, наші військові не уточняють, але кажуть, що знищити вдалося 13 «Шахедів». Усіх їх збили у межах Одеської та Миколаївської областей.

«Про наслідки влучань безпілотників, які не вдалось знищити, розповість місцева військова адміністрація», – йдеться у повідомленні.

Тим часом в Оперативному командуванні «Південь» кажуть, що спочатку ворог спрямував «Шахеди» саме на Миколаївщину, втім там усіх їх збила наша ППО.

Після цього рашисти здійснили дві потужніші хвилі й атакували південь Одещини, поціливши по території одного з портів. Там безпілотники зруйнували ангари з зерном і сільськогосподарську техніку, на місці спалахнула пожежа.

Інформації про постраждалих наразі немає.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *