ОСТАННІ НОВИНИ

Грабіжників «Нової пошти» у Славському помістили під варту

Наталя Дуляба

|

Двох молодиків, які поцупили з відділення «Нової пошти» у Славському 380 тисяч грн, помістили під варту. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Випадок стався 28 липня на поштовому відділенні у Славському. Правоохоронці не вказують, про яку саме компанію йдеться, але на фото можна впізнати логотип «Нової пошти».

За даними слідства, 19-річний хлопець влаштувався на пошту вантажником. У той день він отримав в’язку ключів, які мав передати іншій співробітниці. Однак молодик разом зі своїм 28-річним спільником, проник всередину, де знаходився сейф із грошима.

Зловмисники поцупили звідти 380 тисяч грн, банківську картку і втекли. Спіймали їх вже у Київській області.

Водночас правоохоронці встановили, що старший із затриманих перебував у розшуку за крадіжку й розбій, вчиненій на Київщині. Обидва зловмисники тимчасово проживали на Львівщині.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.185 ККУ (крадіжка). Санкція статті передбачає до 8 років тюрми.

Суд помістив підозрюваних під варту. Розслідування ще триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: прокуратура, поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *