ОСТАННІ НОВИНИ

Блогерка зі Львова передала військовому шпиталю візки і переконала виробника не рекламуватись у РФ

Омелян Шевчук

|

Львівська блогерка Катерина Луцишин домоглася, аби італійський бренд колісних візків відмовився від російської реклами. У ході комунікації компанія також вирішила передати постраждалим від війни в Україні п’ять своїх візків. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ГО «Міжнародна асоціація мистців».

Катерина Луцишин ще у березні цьогоріч помітила, що відому італійську компанію-виробника колісних візків ARIA WHEELS рекламує російська пропутінська блогерка Чаадаєва.

Катерина висвітлила цю інформацію у своєму блозі та звернулась із цим питанням безпосередньо до виробника. Він відразу відгукнувся на пропозицію Катерини та припинив співпрацю з росіянкою.

«Але історія на цьому не завершилась. Італійська компанія також передала постраждалим від війни 5 дороговартісних колісних візочків», – йдеться у повідомленні.

За сприяння спільноти українців в Італії OVD POKROVA та  ГО «Міжнародна асоціація мистців» Катерина Луцишин особисто доставила їх з італійської фабрики у місті Віченца до Києва та передала цінний вантаж у центральний військовий шпиталь Держприкордонсдужби України.

Тепер візки слугуватимуть для реабілітації поранених бійців та жертв російської агресії. Вартість одного візочка компанії ARIA WHEELS становить близько 3000 євро, тож не кожен госпіталь міг би собі дозволити таку закупівлю.

«Не всі в Європі докорінно в курсі війни в Україні. І це не їхня вина. Але є прямий обов’язок кожного з нас виявляти співпрацю європейських чи світових компаній з представниками країни-агресора та переконувати відмовитись від неї.  Навіть одне повідомлення в соцмережах, один лист чи коментар може змінити ситуацію і повернути її у бік інтересів України», – прокоментувала сама блогерка.

Довідково:

Катерина Луцишин – 27-річна львівська інфлюенсерка родом зі Славська. З перших днів війни через свій блог доносила об’єктивну інформацію про війну.

Просувала петиції, збори коштів, за її інформаційної підтримки було зібрано десятки тисяч гривень на допомогу ЗСУ та жертвам війни (востаннє передано 11 600 грн на ліквідацію наслідків ракетного удару по Львову на Стрийській). Активно відстоює українську мову та є поборником всього російського в інформаційному просторі України та світу. Одружена, має двох доньок.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *