ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни готують провокацію на Курській АЕС, – Рух спротиву

Наталя Дуляба

|

Росіяни готують провокацію на Курській атомній електростанції, що у прикордонному з Україною регіоні РФ. Про це Львівському порталу повідомили у Центрі національного спротиву.

У Курської області готують евакуацію місцевого населення при ймовірній аварії на тамтешній АЕС. Для цього місцевій владі поставили завдання створити транспортний реєстр, про що свідчать відповідні документи, які потрапили у розпорядження українського підпілля.

Загалом евакуювати планують від 21 до 57 тисяч жителів Курської області, при тому, що населення області становить більше 1 мільйона осіб, а самого Курська – 435 тисяч. Тобто йдеться про 5% від населення області, що свідчить про «обраність» тих, хто попав в список, кажуть партизани.

Зокрема людей планують вивозити з Курська та околиць на північ області до населених пунктів Жєлєзногорскій, Большоє Солдатскоє, Щігри та Горшечноє.

«Сили оборони України діють виключно на території України й не планують ніяких атак на атомні станції. Ця провокація необхідна самим росіянам, аби відвернути увагу світу від захоплення ЗАЕС», – йдеться у повідомленні.

Натисніть на зображення для збільшення

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *