ОСТАННІ НОВИНИ

На Запоріжжі кадирівці і дагестанці влаштували перестрілку: більше 20 загиблих

Наталя Дуляба

|

На захопленій частині Запорізької області між кадирівцями та дагестанцями виник конфлікт, тож вони влаштували перестрілку. Більше 20 окупантів загинули, ще 40 поранені. Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу за 15 серпня.

Випадок стався у населеному пункті Михайлівка Запорізької області, коли російські пропагандисти знімали відеоролик за участю високопоставленого кадирівського командира. В цей момент між кадирівцями і дагестанцями виникла словесна суперечка, в ході якої обидві сторони влаштували стрілянину зі стрілецької зброї.

«В ході сутички одному з окупантів було нанесено поранення несумісні з життям, що призвело до відкритого протистояння між підрозділами із застосуванням гранатометів, гранат та стрілецької зброї», – кажуть у Генштабі.

Загалом унаслідок бойового протистояння, успіх в якому отримали дагестанці, з обох сторін зафіксовано понад 20 вбитих та 40 поранених окупантів.

Тим часом командира кадирівського підрозділу покарали, відправивши на передові позиції.

Нагадаємо, подібні випадки є непоодинокі серед окупантів на півдні України. У червні в Мелітополі п’яні російські військові відкрили вогонь по працівниках ФСБ.

А навесні на Луганщині російські окупанти влаштували перестрілку з «вагнерівцями». Тоді загиблі теж були з обох сторін.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *