ОСТАННІ НОВИНИ

У Мелітополі п’яні окупанти обстріляли ФСБ, – мер

Наталя Дуляба

|

У ніч на 16 червня нетверезі російські військові відкрили вогонь по працівниках ФСБ у захопленому Мелітополі. Про це повідомив міський голова Іван Федоров.

Стрілянину здійняли п’яні окупанти, заселяючись у квартиру однієї з багатоповерхівок у місті. Вони відкрили вогонь про працівниках ФСБ та поліції, які нібито приїхали їх вгамувати.

«Окупанти перетворили Мелітополь на кримінальну столицю окупованої частини Запорізької області. Влаштовують нічні розбірки. Безчинства русні відбуваються прямо за стінами квартир і будинків мирних мешканців», – відзначив Іван Федоров.

Він також додав, що схожий випадок був у Мелітополі і в ніч на 11 червня, коли посеред вулиці так звана «військова поліція» почала стріляти по окупантах-осетинах. Один загинув, ще двоє дістали поранення.

Через ці безчинства рашистів, як зауважує Іван Федоров, рівень небезпеки у Мелітополі зростає: «Люди бояться виходити з дому, адже на вулиці ще гірше: окупанти провокують аварії, на великих перехрестях міста встановлюють блокпости і проводять тотальні обшуки, «підозрілих» людей забирають в комендатуру або садять на підвал».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *