ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська філармонія запрошує на Симфонічний Гала-концерт

Андрій Котенський

|

Львівська національна філармонія імені Мирослава Скорика спільно зі Студентським науково-творчим товариством Octopus запрошує на особливу симфонічну подію: Гала-концерт всеукраїнського майстеркласу для молодих симфонічних диригентів. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Унікальна співпраця державної інституції зі студентами музичних вишів України стала першим кроком до створення освітньої платформи для набуття практичних навичок молодих музикантів.

У рамках партнерства головний диригент Академічного симфонічного оркестру Львівської національної філармонії Теодор Кухар виступив ментором проєкту. З 11 по 15 серпня 2023 року шість активних учасників майстер-класу мали змогу стати за пульт одного з найдавніших та найвідоміших оркестрів України, вдосконалити свої навички диригування, а також виступити у філармонічному гала-концерті, що стане підсумком події.

Придбати квитки на подію можна тут: soldout.ua

«Особливий привід зібрав музикантів з усієї України… Послідовне забезпечення гідного розвитку для молодих митців – свідчення зрілості нації… Сподіваємось, що завдяки майстер-класам Теодора Кухара та Академічного симфонічного оркестру Львівської національної філармонії нові симфонічні деригенти утвердяться у ціннісних творчих та людських орієнтирах – прокоментував подію генеральний директор Львівської філармонії Володимир Сивохіп.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *