ОСТАННІ НОВИНИ

Уражено базу окупантів поблизу Маріуполя. Оновлено

Наталя Дуляба

|

У селі Юр’ївка Донецької області під ударом опинився табір «Хвиля», який російські окупанти перетворили на свою базу. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

«Влучання в табір окупантів в таборі “Хвиля” (Волна). Дуплет. Жодний місцевий не постраждав, якщо не вважати постраждалими вікна. Проте рахунок окупантів йде вже на десятки», – сповістив він.

ОНОВЛЕНО о 16:50 год.: в управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ офіційно підтвердили удар по командному пункті російських військ у Юр’ївці. Сталось це 14 серпня близько 11:00.

Петро Андрющенко також додав, що окупанти спочатку хотіли замовчати цю атаку, а потім стали поширювати фейки про загиблих цивільних.

«Русня спочатку хотіла замовчати факт, потім – розповісти “про всі місцеві загинули”, у підсумку постить обрізані фото», – відзначив радник мера Маріуполя.

Додамо, що село Юр’ївка розташоване на межі із Запорізької областю на узбережжі Азовського моря. Відстань до Маріуполя становить близько 25 км.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Петро Андрющенко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *