ОСТАННІ НОВИНИ

Курець спричинив пожежу у львівській багатоповерхівці

Андрій Котенський

|

У Львові на вулиці Виговського вогнеборці під час ліквідації пожежі врятували життя 54-річному чоловіку, який мало не загинув через необережне куріння. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ДСНС України у Львівській області.

За даними відомства, 14 серпня о 09:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на п’ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Виговського.

На момент прибуття вогнеборців до місця події з квартири вибивалось полум’я. Під час розвідки пожежі рятувальники виявили в задимленій квартирі непритомного чоловіка. Його винесли на свіже повітря, реанімували і після цього передали медикам.

О 10:01 пожежу було ліквідовано.

Внаслідок пожежі отруївся продуктами горіння та отримав опіки обличчя 54-річний власник квартири. Потерпілого у стані середнього ступеню важкості госпіталізовано в лікарню Святого Луки м. Львова.

Ймовірною причиною пожежі могло стати необережність під час куріння.

Надзвичайники нагадують, що не можна курити в приміщеннях, де є легкозаймисті матеріали або вибухонебезпечні речовини.

Курці мають використовувати попільнички, щоб збирати гарячий попіл і непотрібні залишки від куріння. Перед викиданням недопалків їх потрібно повністю гасити.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *