ОСТАННІ НОВИНИ

До кінця осені у Малехові ремонтуватимуть міст. Схема заїзду до Львова

Наталя Дуляба

|

Із 15 серпня і до кінця осені у селі Малехів, що на околиці Львова, будуть ремонтувати міст. У зв’язку з цим проїзд на Східному під’їзді до міста буде закритий. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Міст через річку Малехівка, який пролягає на трасі Київ – Чоп, почнуть ремонтувати зі самого ранку 15 серпня. Тому вже з 07:00 год. проїзд Східним під’їздом до Львова вже буде закритий.

Об’їзд ділянки ремонту здійснюватиметься через кільцеву дорогу Львова. Для легкового транспорту діятиме ще один альтернативний маршрут – через Дубляни та Великі Грибовичі.

На час ремонтних робіт міські автобуси №1А та №60 курсуватимуть через Великі Грибовичі.

«Аби покращити транспортне сполучення для мешканців с. Малехів, також вивчаємо можливість організації “розриву руху” для маршруту №1А в районі ремонтних робіт. Йдеться про те, що один автобус возитиме пасажирів з Дублян до місця ремонту. Далі пасажири виходять з автобуса, переходять місце ремонту пішки і сідають на інший автобус, що чекає на протилежній стороні. Про прийняте рішення повідомимо додатково», – розповів керівник міського управління транспорту Орест Олеськів.

Як додають у Службі автомобільних доріг Львівщини, міст через річку Малехівку на трасі Київ – Чоп звели ще у 1961 році. Після комісійного обстеження його визнали аварійним, уже кілька років тут діяли обмеження вантажопідйомності.

Згідно з проєктом для моста зроблять нові опори, перекладуть інженерні мережі, облаштують гідроізоляцію та водовідведення. Сам міст розширять до 19,2 м і влаштують дві смуги в одному напрямку, а зустрічні транспортні потоки розподілять завдяки демпферній системі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *