ОСТАННІ НОВИНИ

15 серпня Львів прощається із захисником Віталієм Тонкошкуром

Наталя Дуляба

|

У вівторок, 15 серпня, Львів проведе в останню путь загиблого на війні уродженця Зимної Води Віталія Тонкошкура. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Львів’ян закликають прийти і віддати останню шану загиблому захиснику й утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Біографічна довідка

Віталій Тонкошкур (14.09.1991 – 07.09.2022) був уродженцем села Зимна Вода, що біля Львова.

Навчався у Дубаневицькій школі І-ІІ ступенів імені Івана Альберта та у Навчально-виховному комплексі «Інженерно-економічна школа – Львівський економічний ліцей». Згодом родина переїхала до столиці, де Віталій Тонкошкур вступив до школи І-ІІІ ступенів №206 імені Леся Курбаса. Вищу освіту здобув у Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.

У 2016 році виконував бойові завдання у зоні АТО у лавах 11 окремої бригади армійської авіації «Херсон» Сухопутних військ ЗСУ.

Після повернення до цивільного життя займався ремонтом та обслуговуванням автомобілів. Був надзвичайно енергійною людиною, у вільний час любив рибалити.

Із початком повномасштабного вторгнення став на захист України від окупантів. Виконував бойові завдання на східному напрямку у лавах 68 окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша оперативного командування «Захід» Сухопутних військ ЗСУ.

У Віталія Тонкошкура залишилися мама, 7-річний син, кохана дівчина, дідусь і бабуся.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *