ОСТАННІ НОВИНИ

Міноборони на Львівщині повернуть відчужене приміщення вартістю понад 20 млн грн

Андрій Котенський

|

Спецпрокуратура відсудила у Хирові приміщення Міністерства оборони України вартістю понад 20 мільйонів гривень. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

Рішенням Старосамбірського районного суду задоволено позов Івано-Франківської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону та визнано недійсним договір купівлі-продажу нежитлового приміщення площею понад 1700 квадратних метрів на вул. Богдана Хмельницького у місті Хирів на Львівщині.

Прокурори встановили, що відчуження майна, вартістю більше 20 мільйонів гривень, відбулося без отримання відповідної згоди органу управління майном Міністерства оборони України та Фонду державного майна України. А відтак вказане майно вибуло із власності оборонного відомства незаконно.

Суд погодився із доводами прокурора та повністю задовільнив позовні вимоги.

Після набрання рішенням суду законної сили спірна нерухомість буде повернуто Міноборони, а відповідач – примусово виселений.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *