ОСТАННІ НОВИНИ

OTOY запрошує на перший сольний концерт у Львові

Омелян Шевчук

|

Один з найконцептуальніших українських реп-виконавців OTOY, який захоплює публіку на сценах українських та міжнародних фестивалів, запрошує на перший сольний концерт у Львові, де презентує публіці новий альбом «Недовготривалі Відносини». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

OTOY гучно прозвучав на таких фестивалях, як Atlas Weekend, Rap Ua Awards, Art Weapon, Exile Berlin та інших. Але ще OTOY представив Україну на міжнародній сцені «Євробачення-2023» як запрошений артист.

Протягом останніх років OTOY встиг наробити галасу не тільки в українській музичній культурі, але й активно долучився до соціально-політичного життя країни. Через свою творчість він висловлює свою громадську та соціальну позицію, розповідає про Україну та наші реалії.

Не втрачайте нагоди почути новий альбом «Недовготривалі Відносини» та мініальбом «ОКОЛОФРОНТ» наживо від OTOY у п’ятницю, 18 серпня, у !FESTrepublic (Львів, вул. Старознесенська, 24-26).

Придбати квитки можна тут: concert.ua.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *