ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині 31-річний священник переправляв ухилянтів за кордон

Маркіян Рой

|

На Львівщині затримали 31-річного священнослужителя,  який допомагав чоловікам незаконно виїжджати за кордон під виглядом служителів християнської церкви. Про це Львівському порталу повідомили у Держприкордонслужбі.

Зазначається, що 31-річний житель міста Кривий Ріг, який тимчасово перебував на Львівщині, забезпечував своїх «клієнтів» документами для перетину кордону під час дії правового режиму воєнного стану. У фіктивних документах зазначалось, що громадянин нібито є дияконом релігійної громади та виїжджає за кордон для співробітництва з релігійними благодійними організаціями і отримання гуманітарної допомоги.

Зловмисника затримали та повідомили про підозру  вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на термін від п’яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років.

Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Також встановлюють інших причетних до організації незаконного каналу переправлення військовозобов’язаних через кордон та кількість їхніх клієнтів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *