ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні конфіскували два Volkswagen Tiguan, яких везли як гуманітарку

Андрій Котенський

|

Під виглядом гуманітарної допомоги з Польщі намагалися незаконно ввезти два позашляховики Volkswagen Tiguan. Обидві автівки конфіскували на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

За даними відомства, у пункт пропуску «Грушів» прибув вантажний автомобіль «Мерседес» з лафетом під керуванням 30-річного українця. Для проходження контролю уродженець Київської області обрав смугу руху «червоний коридор» та встановленим порядком задекларував два автомобілі марки Volkswagen Tiguan 2018 та 2019 років випуску.

Відповідно до документів, наданих на перевірку, встановлено, що автівки переміщувалися як гуманітарна допомога для одного із благодійних фондів.

В ході перевірки прикордонники, спільно з працівниками митниці, встановили, що отримувач не очікує таку «гуманітарну допомогу».

«За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Автомобілі вилучено встановленим порядком. Їх вартість складає 481 тис. гривень – йдеться у повідомленні.

У той же час на вторинному ринку України Volkswagen Tiguan 2018 – 2019 оцінюють від 18 500 доларів (692 тис. грн) до 37 700 доларів ( 1 млн 410 тис. грн) року в залежності від комплектації.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *