ОСТАННІ НОВИНИ

Грався з вогнем: на Рівненщині загинув хлопчик

Наталя Дуляба

|

У Рівненській області трагічно загинула дитина через необережне поводження з вогнем. Про це Львівському порталу повідомили у ДСНС України.

Фатальний випадок стався 7 серпня у селі Жадківка Рівненського району. Тут двоє дітей гралися з вогнем в приміщенні господарської будівлі. Всередині були дві каністри із легкозаймистими речовинами, а також паяльна лампа з бензином.

Раптом на одному з хлопчиків загорівся одяг, тож інший відразу кинувся у літню кухню кликати дорослих на допомогу. Коли вони прибігли, то вже навіть не змогли потрапити всередину, бо будівля була повністю охоплена вогнем.

На місце прибули рятувальники, які загасили пожежу. Тіло мертвого хлопчика вони виявили всередині приміщення приблизно за 2 м від вхідних дверей.

«Закликаємо батьків навчати своїх дітей правил пожежної безпеки у побуті та на власному прикладі демонструвати, як їх потрібно дотримуватись», – кажуть у ДСНС.

Рятувальники нагадують основні правила поводження з вогнем:

  • не паліть суху траву;
  • не дозволяйте дітям гратися сірниками;
  • завжди гасіть багаття, яке розпалили під час відпочинку на природі;
  • вимикайте всі електроприлади і витягуйте з розетки зарядні пристрої;
  • при найменшому запаху гару або диму дитина має негайно повідомити про це дорослих і якомога швидше покинути приміщення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *