ОСТАННІ НОВИНИ

На хабарі затримали заступника начальника відділу поліції з Львівщини

Ольга Денисяка

|

Заступника керівника правоохоронного органу на Львівщині затримали під час отримання 1 тисячі доларів хабаря. Про це повідомили в пресслужбі ДБР.

Як встановило слідство, він одержав від місцевого мешканця 1 тис. доларів США, за які пообіцяв посприяти в закритті кримінального провадження та зняття арешту з гусеничного трактора. Раніше про затримання поліцеського-хабарника повідомила обласна прокуратура, не розголошуючи подробиць справи.

«Громадянин кілька років тому придбав у приватної особи гусеничний трактор, однак не оформив на транспорт документів та не зняв з обліку. До того ж продавець не погодив продаж трактора зі своїми родичем-співвласником, який згодом заявив до поліції про крадіжку трактора», – йдеться в повідомленні.

Правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження за цим фактом, в результаті чого трактор вилучили та арештували. Саме цю справу й обіцяв закрити правоохоронець. Затримали його під час отримання неправомірної вигоди.

Правоохоронці не розголошують більше подробиць про затриманого хабарника. За даними ZAXID.NET, затриманим виявився Микола Копач, який кілька місяців виконує обов’язки заступника начальника відділення поліції №2 у місті Турка Самбірського райвідділу поліції.

Правоохоронцю вже повідомили про підозру в одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 10 років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *