ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині відзначили День Повітряних Сил

Наталя Дуляба

|

У неділю, 6 серпня, в Україні відзначають День Повітряних Сил ЗСУ. Із цієї нагоди на Львівщині пройшли урочистості, під час яких відзначили бійців командування «Захід». Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Участь у святкових заходах взяли бійці Повітряного командування «Захід» та інші військовослужбовці, представники влади.

Захисникам українського неба вручили подяки Львівської ОВА та цінні подарунки за зразкове виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у здійснення протиповітряної оборони країни.

Із промовою до підопічних звернувся т.в.о командувача Повітряного командування «Захід» Сергій Рябко. Він подякував військовим за віддану службу та невтомну працю задля перемоги України.

«Повітряні сили є одним з головних носіїв бойового потенціалу українського війська. Щоденно військова авіація, зенітно-ракетні та радіотехнічні війська виконують бойові завдання боронячи небо над Україною. Сотні збитих ворожих крилатих ракет, літаків, гелікоптерів та інших повітряних цілей противника вже ніколи не принесуть горя українцям. Вагомий внесок над перемогою загарбника докладає особовий склад нашого повітряного командування. Ви знищуєте окупантів у повітрі та на землі боронячи наш край та народ. Дякую кожному з вас», – сказав Сергій Рябко.

Наприкінці урочистостей свої найвідоміші хіти зіграв військовий оркестр Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛОВА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *