ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві затримали ще двох посадовців, які за гроші вивозили ухилянтів за кордон

Ольга Денисяка

|

Правоохоронці викрили начальника Голосіївського військкомату Києва, який разом з керівником відділу КМВА за 30 тисяч доларів переправляв військовозобовʼязаних через кордон. Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

За даними слідства, начальник Голосіївського районного у місті Києві територіального центру комплектування та соціальної  підтримки разом з начальником одного з управлінь штабу командування Сухопутних військ ЗСУ організували незаконне переправлення через державний кордон трьох громадян.

За таку послугу вони отримали 30 тисяч доларів.

Начальнику інкриміновано незаконне переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України). Наразі тривають невідкладні слідчі дії, вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Напередодні начальнику управління штабу командування Сухопутних військ ЗСУ, який також обіймає посаду начальника відділу у КМВА, повідомлено про підозру за фактом незаконного переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою з альтернативою внесення застави у сумі понад 1,8 мільйона гривень.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *