ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин Владислав Лавський виборов золото на Всесвітній Універсіаді у стрибках у висоту

Маркіян Рой

|

Львів’янин Владислав Лавський тріумфував на Всесвітній Універсіаді у Китаї у секторі зі стрибків у висоту. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні спорту.

Владиславу підкорилася висота 225 см, що стала його особистим рекордом. До цього рекордом Владислава була висота 224 см.

Спортсмен став єдиним, кому підкорилася висота 225 см. Спроби на 2,28, на жаль, виявилися невдалими. Однак, це не завадило Лавському стати переможцем Універсіади.

Львів’янин вихованець спортивного клубу “Висота” (тренери – Мирослава Скалоцька та Валерій Лебедюк).

На Всесвітній Універсіаді Владислав Лавський представляє Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького.

Довідка:

Літня універсіада 2023 – 31 всесвітні мультиспортивні ігри серед студентів, які з 28 липня по 8 серпня приймає Китай. Спочатку змагання мали проходити 2021 року, проте їх перенесли на 2022 рік через пандемію коронавірусної хвороби. Пізніше, у травні 2022, з аналогічних причин старти перенесли на 2023 рік.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *