ОСТАННІ НОВИНИ

Двом правоохоронцям повідомлено про підозру за побиття 27-річного львів’янина

Маркіян Рой

|

Слідчому та оперативнику одного з райвідділів Львова повідомили про підозру за побиття 27-річного львів’янина у Винниківському лісі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Зазначається, що у грудні 2022 року на території Винниківського лісопарку двоє працівників поліції побили місцевого мешканця.

«Правоохоронці підійшли до 27-річного львів’янина, який гуляв парком та без причини почали бити хлопця. Останній кликав на допомогу та намагався втекти від нападників, проте вони не реагували і продовжували наносити удари»,— йдеться в повідомленні.

Обом поліцейським повідомлено про підозру за перевищення влади та службових повноважень (ч. 1 ст. 28, ч. 2 ст. 365 ККУ). За клопотанням прокурора їх відсторонили від займаних ними посад.

Якщо вину правоохоронців доведуть то їм загрожує від трьох до восьми років  позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади ще три роки. Слідчі дії тривають.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *