ОСТАННІ НОВИНИ

«Болгарія – не Мальдіви»: Арахамія пояснив, чому Торохтія не покарали за поїздки за кордон

Ольга Денисяка

|

Голова фракції « Слуга народу»  Давид Арахамія вважає, що відпочинок народного депутата Богдана Торохтія у Болгарії не можна порівнювати з відпочинком Юрія Арістова на Мальдівах, тому до нього не застосували каральних заходів. Про це Арахамія заявив в інтерв’ю РБК-Україна.

«Тоді йому було виписано відпустку, на той час ще можна було так робити, і він поїхав за дитиною. Я тут не хотів би особливо вдаватися до деталей, але там були судові процеси навколо дитини, і він її супроводжував. Це не Арістов із Мальдівами. Але все одно, ви не уявляєте скільки разів я з використанням нецензурної лексики розмовляв з Торохтієм. Я навіть із дружиною його познайомився, і їй це висловив. Але все ж таки це трохи не та ситуація. Тут є деякі спроби маніпулювати ситуацією, щоби ще більше зменшити нашу фракцію.

26 червня 2023 року журналісти bihus.info повідомили, що дружина нардепа від «Слуги народу» Богдана Торохтія – Аліна Левченко у серпні 2022 року придбала квартиру та приміщення в Болгарії, у курортному місті Несебр.

Також стало відомо, що через кілька місяців по тому вона купила квартиру і паркомісце на Печерську в Києві.

Раніше Левченко заявила, що її статки дозволяють купувати дорогі автомобілі. Так вона відреагувала на інше розслідування Bihus.Info. В ньому розповідається, що після повномасштабного російського вторгнення родина Торохтія встигла змінити три коштовні автомобілі, і всі вони купувались на ім’я його дружини Аліни Левченко.

Після розголосу Державне підприємство «Антонов» звільнило Аліну Левченко з посади радниці генерального директора.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *