ОСТАННІ НОВИНИ

«Антонов» звільнив дружину нардепа Богдана Торохтія

|

Державне підприємство «Антонов» звільнило з посади радниці генерального директора дружину народного депутата від Слуги народу» Богдана Торохтія, Аліну Левченко. Відповідну заяву поширило держпідприємство, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Про причину звільнення Аліни Левченко не повідомляється.

«ДП «Антонов» повідомляє, що від 27 червня трудовий договір з Левченко Аліною Віталіївною, радницею генерального директора, розірвано», – йдеться у повідомленні.

Як відомо, Аліна Левченко стала радницею т.в.о. генерального директора ДП «Антонов» Євген Гаврилова на платній основі у лютому 2023 року.

26 червня 2023 року журналісти bihus.info повідомили, що дружина нардепа від «Слуги народу» Богдана Торохтія – Аліна Левченко у серпні 2022 року придбала квартиру та приміщення в Болгарії, у курортному місті Несебр.

Також стало відомо, що через кілька місяців по тому вона купила квартиру і паркомісце на Печерську в Києві.

Раніше Левченко заявила, що її статки дозволяють купувати дорогі автомобілі. Так вона відреагувала на інше розслідування Bihus.Info. В ньому розповідається, що після повномасштабного російського вторгнення родина Торохтія встигла змінити три коштовні автомобілі, і всі вони купувались на ім’я його дружини Аліни Левченко.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *