ОСТАННІ НОВИНИ

Відомого українського футболіста обікрали на Закарпатті

Наталя Дуляба

|

Жертвою квартирних злодіїв на Закарпатті став відомий український футболіст, ексгравець ФК «Шахтар». Загалом зловмисники накрали коштовностей на 500 тисяч доларів. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі генпрокурора.

Правоохоронці не називають імені спортсмена, втім кажуть, що жертвою злодіїв став колишній гравець національної збірної України з футболу та ФК «Шахтар».

За даними джерел Української правди, йдеться про 40-річного Олександра Кучера. Із його будинку на Закарпатті невідомі викрали коштовності та значну суму готівкою.

Розмір завданих футболісту збитків не уточняють, але загалом грабіжники накрали з будинків та квартиру регіону цінностей на понад 500 тисяч доларів.

За даними слідства, крадіжками займали двоє чоловіків, які ретельно готувалися до вчинення злочинів. За допомогою спецтехніки стежили за майбутнім об’єктом. Щоб їх не викрили, пересувалися дорогами без відеоспостереження та використовували інші методи конспірації.

Як додають у Нацполіції України, спіймали зловмисників у Києві та Ужгороді.

Під час обшуків за їхнім місцем проживання та в автомобілях виявили і вилучили камери зовнішнього відеоспостереження, датчики руху, радіостанції та інші технічні спецзасоби, золоті злитки різної ваги, ювелірні вироби та годинники відомих брендів, гроші, компʼютерну техніку, підроблені документи та «чорнові» записи.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 ККУ (крадіжка). За скоєне фігурантам справи загрожує до восьми років тюрми. Їх помістили під варту.

Розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *