ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська нотаріуска підробила дані та позбавила спадку жінку

Маркіян Рой

|

У Львові викрили 65-річну жінку державну нотаріуску, яка несанкціоновано змінила дані у реєстрі, внаслідок чого одна зі спадкоємиць втратила право на частину спадку. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, за даними правоохоронців, зловмисниця змінила дані в Єдиному реєстрі заповітів та спадкових справ, видаливши відомості про раніше відкриту спадкову справу, та здійснила реєстрацію нового свідоцтва про право на спадщину.

Унаслідок цього одна із спадкоємиць втратила право на успадкування частини нерухомості, а право власності на все майно отримала інша особа.

Слідчі повідомили нотаріусці про підозру за ч.3 ст.362 (Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп’ютерах), автоматизованих системах, комп’ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї, якщо вони заподіяли значну шкоду) ККУ.

Їй загрожує до шести років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на термін до трьох років. Досудове розслідування наразі триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *