ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє боксерів з Львівщини звоювали медалі на чемпіонаті Європи

Маркіян Рой

|

Спортсмени з Львівщини Кіра Макогоненко та Владислав Желєзнов здобули нагороди на чемпіонаті Європи з боксу серед юніорів та юніорок. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

30 липня у Румунії завершився чемпіонат Європи з боксу серед юніорів та юніорок.

Нагороди у складі збірної для України виборювали і представники Львівщини. Кіра Макогоненко, яка також виступає за Харківську область, змагалась у ваговій категорії 46 кг. Спортсменка тренується на Львівщині з початку повномасштабного вторгнення. У категорії 50 кг виступала Діана Дудин, а у категорії 57 кг – Владислав Желєзнов.

Відтак, віце-чемпіонкою змагань у своїй ваговій категорії стала Кіра Макогоненко. У фіналі українська боксерка поступилася представниці Англії Рубі Кузбертсон.

Владислав Железнов став третім у своїй ваговій категорії. У півфіналі підопічний Романа Джумана та Олександра Остапчука поступився боксеру з Англії. Навчається спортсмен у Львівському фаховому коледжі спорту.

Ще одна представниця Львівщини Діана Дудин на жаль, зупинилась за крок від медалі – на п’ятій сходинці.

Загалом національна команда збірна України на цьому чемпіонаті з боксу здобула 17 медалей різного гатунку. У загальнокомандному заліку українські боксери посіли перше місце.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *