ОСТАННІ НОВИНИ

Зі 7 серпня Львовом їздитиме новий автобус. Маршрут

Наталя Дуляба

|

З понеділка, 7 серпня, у Львові їздитиме автобус №39-А, який сполучатиме район Кривчиць із центром міста та посилить роботу існуючого маршруту №39. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Повний маршрут автобуса №39-А виглядатиме так:

вул. Богданівська – вул. Дорога Кривчицька – вул. П. Ніщинського – вул. Долішня – вул. Личаківська – вул. В. Винниченка – пл. Соборна – вул. І. Франка – вул. Князя Романа – пл. Галицька – пл. Соборна – вул. В. Винниченка – вул. Личаківська – вул. Долішня – вул. П. Ніщинського – вул. Дорога Кривчицька – вул. Богданівська.

На лінії курсуватиме один великий низькопідлоговий автобус. Обслуговуватиме маршрут №39-А комунальне підприємство АТП-1.

Як розповів керівник департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило, маршрут №39 зараз обслуговує приватна компанія «Фіакр-Львів». Однак на ньому курсує мало автобусів, на що регулярно скаржаться львів’яни.

«Маршрут №39 сполучає вулиці Богданівську та Грінченка і є досить протяжним. Сьогодні там курсує до трьох автобусів малого класу, ми маємо постійні скарги на цей маршрут від мешканців Кривчиць. І для того, щоб підсилити його, ми силами нашого комунального АТП-1 запускаємо один додатковий автобус зі сполученням вул. Богданівська – пл. Галицька. Відтак мешканці цього району матимуть більш якісне сполучення з центром міста», – прокоментував посадовець.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *