ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові бухгалтер кредитної спілки привласнила майже 600 тисяч гривень

Маркіян Рой

|

Працівниця кредитної спілки у Львові, яка привласнила майже 600 тис. грн з каси організації, отримала 7 років в’язниці. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

Зазначається, що засуджена протягом 2014-2016 років працювала бухгалтером-касиром в одній з кредитних спілок Львова. Бувши посадовою особою, фігурантка мала ключ до сейфа організації, в якому зберігалися гроші, які надходили з усіх відділень спілки. За час роботи у фінансовій організації вона незаконно взяла зі сейфу майже 600 тис. грн.

Вироком суду 41-річну львів’янку визнано винною у привласненні майна в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 ККУ). Їй призначили покарання у вигляді семи років позбавлення волі з конфіскацією майна. Також її позбавили права обіймати посади, пов’язані з обліком, збереженням, правлінням та розпорядженням матеріальних цінностей строком на два роки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *