ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни вбили у Херсоні трьох людей, а ще 17 поранили. Серед постраждалих волонтери

Андрій Котенський

|

З самого ранку російська армія нещадно обстрілює Херсонщину. Станом на цю годину тільки у Херсоні – сімнадцять поранених та троє загиблих мирних людей. Ще один чоловік отримав травми внаслідок ударів по Бериславу. Про це повідомив керівник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

За його словами, наймолодшій постраждалій – лише 16 років. Дівчинку в тяжкому стані доставили до лікарні.

Один загиблий та шестеро травмованих – це працівники комунального підприємства, ще пʼятеро – волонтери. Вони потрапили під вогонь ворога, коли допомагали херсонцям з ліквідацією наслідки обстрілів та підтоплення.

«Така інтенсивність обстрілів повʼязана з ротацією ворожого війська лівобережжі. Росія поповнила свої сили, які до цього розбили наші ЗСУ. Знищать і цих, але треба трошки почекати», – повідомив Олександр Прокудін.

Він також закликав у найближчі кілька днів бути максимально обережними, бо російські терористи покривають вогнем усе місто.

Як повідомляв Львівський портал" href="https://portal.lviv.ua/">Львівський портал, вранці 31 липня російські військові обстріляли Херсон. Внаслідок обстрілу загинув 60-річний працівник комунального підприємства. Ще мінімум десять людей дістали поранення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *