ОСТАННІ НОВИНИ

Через Мостиська пролягатиме вантажний маршрут «Укрзалізниці» до Ґданська

|

«Укрзалізниця» запускає вантажні перевезення до морського порту у Ґданську (Польща), один із маршрутів пролягатиме через прикордонне місто Мостиська на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛОВА.

Вантаж до морського порту у Ґданську «Укрзалізниця» пропонує везти у контейнерах інтермодальними маршрутними поїздами. Відправлення в Україні здійснюватимуть із Києва, Одеси, Дніпра та Вінниці.

Один із таких вантажних маршрутів пролягатиме через Львівщину.

«Через місто Мостиська сформовано один з чотирьох контейнерних маршрутів на колії 1435-1520 мм, які можуть бути з’єднані з Балтійсько-Адріатичною та Рейнсько-Дунайською магістральними залізничними мережами», – розповів начальник управління транспорту та звʼязку ЛОВА Степан Рудницький.

Контейнерні маршрутні поїзди будуть інтегровані в інтермодальну національну мережу ЦТС «Ліски», термінали якої обладнані всім необхідним для надання комплексної послуги: фітинговими та контейнерними платформами, контейнерами, кранами, тягачами.

Такі маршрути, як кажуть у ЛОВА, забезпечать ефективне сполучення з коридорами основної залізничної мережі Євросоюзу.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» продовжує інтеграцію української залізниці до європейської мережі. Тому перевізник запускає новий сервіс контейнерних перевезень із повним комплексом послуг.

Таким чином ці вантажні маршрути покращать морське та внутрішнє сполучення й інтермодальні логістичні ланцюги між Україною та країн ЄС.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *