ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни намагаються зібрати дані про військових, прикриваючись фейковою розсилкою Тероборони

Наталя Дуляба

|

Ворог активно розсилає фейкову Google-форму від Сил територіальної оборони, намагаючись таким чином зібрати особисті дані українських військових. Про це Львівському порталу повідомили у Генштабі.

Так, росіяни розсилають начебто вимогу від розробників програмного забезпечення «Кропива» заповнити Google-форму. Щоб «втертися» у довіру військовим, використано логотипу Сил територіальної оборони ЗСУ.

«Збір персональних даних військовослужбовців Збройних Сил України заборонений. Командування Сил територіальної оборони ЗСУ таких даних не збирає. Просимо військовослужбовців бути пильними і не залишати особистих даних та даних про ваші підрозділи», – наголошують у Генштабі.

З приводу будь-яких питань бійців закликають звертатись до свого командира, писати на офіційну сторінку Генштабу у Facebook або телефонувати на гарячу лінію Сил ТрО за номером: 0-800-507-028 (щодня з 07:00 до 20:00).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *