ОСТАННІ НОВИНИ

У директорів найбільших шкіл Львова з’являться заступники

Наталя Дуляба

|

Виконавчий комітет Львівської міської ради дозволив великим школам ввести додаткову посаду заступника директора з навчально-виховної роботи. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Рішення стосується тих шкіл Львова та населених пунктів Львівської громади, де навчаються від 1200 учнів.

Так, у школах, де навчаються 1200-1400 учнів, посаду заступника директора з навчальної (навчально-виховної) роботи дозволи ввести у штатний розпис на пів ставки. У тих школах, де більше 1400 учнів, – на повноцінну ставку.

Також одну штатну одиницю на цю посаду у початкових класах передбачили у школах, де є більше 500 учнів.

Як кажуть у Львівській міськраді, заступника директора з навчальної (навчально-виховної) роботи наразі можуть з’явитись у 16 школах, тобто у 12% від загальної кількості у громаді.

«Необхідність ввести в штатні розписи додаткові посади заступників директорів зумовлена значним зростанням кількості класів та учнів. До прикладу, заклади мають однакову кількість заступників, але при цьому десь навчається 900 учнів, а десь – 1400 чи 1700. Тому ми пропонуємо, що при кількості учнів від 1200 до 1400 були додаткові пів ставки заступника, а якщо кількість учнів більша, ніж 1400 – це ставка заступника директора. Це дозволить їм якісно виконувати свою роботу», прокоментував начальник відділу освіти Сихівського і Личаківського районів Львова Віктор Давнюк.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *