ОСТАННІ НОВИНИ

«Мертвий Півень» повертається на сцену

Андрій Котенський

|

Легендарний гурт «Мертвий Півень», відомий в першу чергу піснями на вірші українських поетів: Юрія Андруховича, Віктора Неборака, Олега Лишеги, Юрка Позаяка та багатьох інших, повертається на сцену. Про це Львівському порталу повідомили організатори концерту.

«Ми помрем не в Парижі», «Б’ютіфул Карпати», «Ми так жили немов співали джаз…» – назви цих пісень проспіває майже кожен, хто любить музику. Хто ж там буде грати в цих нових півнях? Усі з «золотого» складу: Олег “Джон” Сук (бас), Роман Чайка (гітара), Юрій Чопик (акустична гітара), Олесь Слободян (барабани) та Ярина Якуб’як (вокал). З світлою памʼяттю про Михайла Барбару та Любомира Футорського, що вже відійшли у кращі світи», – йдеться в повідомленні.

Друге пришестя гурту було б неможливим без нових музикантів – Андрій Альфавіцький (перкусія) та Юрій Рокецький (вокал).

На концерті виступить багато музикантів-друзів гурту, які спільно виконають пісні з різних альбомів. Хто це – організатори не повідомляють, мовляв, нехай це буде сюрпризом для гостей події.

Концерт легендарного «Мертвого Півеня» заплановано на 5 серпня о 19:00 год.

Місце проведення: !FESTrepublic

Квитки можна придбати за посиланням: Concert.ua.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *