ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ просуваються на півдні від Бахмута, – Маляр

Ольга Денисяка

|

Збройні сили України поступово просуваються вперед на півдні Бахмута, водноас на півночі – відбивають атаки росіян. Про це в Телеграмі повдіомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

«На Бахмутському напрямку на півдні від Бахмута поступово рухаємось вперед. Бої тривають в районі Кліщіївки, Курдюмівки, Андріївки. Бої носять доволі жорсткий характер. Ворог веде інтенсивний вогонь. На півночі від Бахмута відбиваємо атаки ворога», – йдеться в повідомленні.

За інформацією Ганни Маляр, на Куп‘янському напрямку противник атакує, намагається вибити ЗСУ з пануючих висот. За сьогодні захисники відбили декілька штурмів без втрати позицій. На Лиманському напрямку в районі за сьогодні так само відбито декілька атак ворога в районі Серебрянського лісу.

Зазначимо, що у зведенні станом на вечір 27 липня Генштаб повідомив, що Сили оборони продовжують наступати на Мелітопольському та Бердянському напрямках і закріплюються на досягнутих рубежах.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *