ОСТАННІ НОВИНИ

Військовий з «Ігли» збив російську ракету

Ольга Денисяка

|

Під час атаки на Україну 26 липня військовий збив російську ракету із переносного зенітно-ракетного комплексу «Ігла». Відповідне відео опублікувала у Facebook медійниця та волонтерка Тетяна Овчаренко. 

«Вчора під час чергової ракетної атаки mozкалів моя племінниця написала мені, що бачить як в небі працює ППО, чує вибухи. Звісно, я написала їй, щоб хутко йшла в підвал.  А сьогодні її тато і мій рідний брат, який в ППО, присилає мені відео як хлопці вчора збили одну з тих ракет: «Ми теж добре попрацювали. Другу ще шукаємо…» (збиту ракету). Тато в прямому сенсі того слова закриває небо над головою своєї дитини. Обоє в одній області, яку вчора масовано атакувала росія», – написала Тетяна Овчаренко.

Відео публікується з дозволу військових, географію із міркувань безпеки не вказують.

Нагадаємо, 26 липня РФ двічі атакувала Україну ракетами. Українським повітряникам вдалося збити усі 36 ворожих ракет. Зокрема, три ракети типу «Калібр» та 33 крилаті ракети Х-101/Х-555.

У Повітряних силах повідомили, що крилаті ракети були спрямовані зокрема на Старокостянтинів Хмельницької області.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *