ОСТАННІ НОВИНИ

У Польщі затримали українця, який за гроші незаконно перевозив мігрантів

Анастасія Диняк

|

У Польщі затримали 29-річного українця, який незаконно переправляв мігрантів з-під польсько-білоруського кордону до країн Західної Європи. Під час обшуків у нього також знайшли наркотики. Про це повідомили у Держприкордонслужбі Польщі.

 

Так, чоловіка затримали у Мазовецькому воєводстві. За даними прикордонників, українець організував незаконний перетин кордону Польщі для мігрантів з-під польсько-білоруського кордону. Розцінки за послугу становили від 200 до 1000 євро за особу.

Окрім того, під час обшуку за місцем проживання затриманого правоохоронці виявили 11 платіжних карток, три ноутбуки, планшет, п’ять мобільних телефонів, сім-картки різних мереж і пакунок зі шнурком, що містив 0,6 грама канабісу.

Чоловіка звинувачують в участі в «організованій злочинній групі та організації незаконного перетину кордону». Суд у польському Білостоку арештував українця на три місяці, йому загрожує покарання до восьми років за ґратами.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *