ОСТАННІ НОВИНИ

На вул. Шевченка у Львові тимчасово ліквідували смугу громадського транспорту

Маркіян Рой

|

У четвер, 27 липня, міська комісія з безпеки дорожнього руху ухвалила рішення на два місяці призупинити дію смуги громадського транспорту на вулиці Шевченка. Про це Львівському порталу повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Для зменшення заторів на вулиці Шевченка на два місяці призупиняють дію смуги громадського транспорту на ділянці від вул. Єрошенка до вул. Левандівської в сторону Рясне-2.

Схему зі змінами в організації дорожнього руху вже передали Управлінню патрульної поліції у Львівській області. Таким чином на вказаному відрізку рух у напрямку від центру для всіх видів транспорту буде організовано двома смугами.

«ЛКП «Львівавтодор» спільно з Департаментом міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР працює над тим, щоб покращити ситуацію із ускладненням руху транспорту на підходах до перехрестя вул. Шевченка – Левандівська – Залізнична, де 20 липня у тестовому режимі запрацював світлофорний об’єкт», — йдеться у повідомленні.

У ЛКП «Львівавтодор» зазначають, що це допоможе збільшити пропускну здатність зменшить затори  на вул. Левандівській, де наразі найскладніша ситуація, а також на вул. Єрошенка та на вул. Шевченка в напрямку від центру. Вже зараз працівники ЛКП «Львівавтодор» змінюють дорожні знаки та наносять дорожню розмітку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *