ОСТАННІ НОВИНИ

Бориславець сів у тюрму за погрози підірвати АЗС

Наталя Дуляба

|

Суд виніс вирок 34-річному мешканцю Борислава, який, прийшовши напідпитку на автозаправку з гранатою, погрожував її підірвати. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Йдеться про випадок, який стався у Трускавці цьогоріч 9 березня. Серед ночі на одну з місцевих автозаправних станцій прийшов засуджений, 34-річний бориславець. Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, підійшов до відвідувачів і розпочав із ними словесну перепалку.

Під час суперечки зловмисник витягнув із кишені гранату та став погрожувати, що підірве її. Один із присутніх на АЗС відразу викликав правоохоронців.

Коли на місце прибули поліцейські, чоловік викрутив запал та викинув гранату, втім вона не розірвалась. Експерти встановили, що то була граната РГД-5. Засуджений, не маючи спеціального дозволу, придбав її і зберігав у себе вдома.

Також правоохоронці з’ясували, що спійманий хуліган уже раніше був судимим.

Суд визнав мешканця Борислава винним у незаконному придбанні, зберіганні та носінні бойового припасу, а також у хуліганстві (ч.1 ст.263 та ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України). Йому призначили покарання у вигляді 3 років і 6 місяців позбавлення волі.

До того, як вирок набере законної сили, чоловік перебуватиме під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція, прокуратура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *