ОСТАННІ НОВИНИ

Український фільм «Королі репу» виходить на широкі екрани

Андрій Котенський

|

У Львові 28 липня відбудеться перший прем’єрний показ нового українського блокбастера «Королі репу» за участю знімальної групи фільму на чолі з режисером Мирославом Латиком, Антоном Вельбоєм, Михайлом Дзюбою. Стрічка зявиться у мережі кінотеатрів із 3 серпня 2023 року. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

У стрічці, що проходить на межі між динамічною кримінальною драмою та лютим культурним висловлюванням, зіграли як талановиті новачки – Михайло Дзюба, Карина Химчук та виконавець Антон Вельбой, так й визнані зірки українського кіно, серед яких особливо виділяється зірка «Моїх думок тихих» та «Леся+Рома» Ірма Вітовська, Олена Узлюк, яку глядачі знають за фільмами «Припутні» та «Номери» (за п’єсою Олега Сенцова).

Руйнівну силу бандитського світу уособлюють Юрій Кулініч, відомий за ролями у стрічках «Погані дороги», «Кіборги», «Мати Апостолів» та  Дмитро Хом’як з «Наших котиків», «Халепи на 5baksiv» та «Припутні».

Сюжет:

Головний герой «української 8 милі» – 17-річний Діма «Казан» (Михайло Дзюба) – мріє стати репером. Разом з другом Женею «Арахісом» (Антон Вельбой) вони пишуть «тексти» і виступають у місцевому клубі, бо мають великі плани на майбутнє. Казан закоханий у місцеву красуню Свєту (Карина Химчук), але дівчина поки не поспішає відповісти на його почуття. Одного разу Казану пропонують легко заробити, він погоджується й… потрапляє в кримінал. Хлопець шукає вихід і намагається зіскочити, але заплутується ще більше…

Кримінальна інтрига, пошук свого кохання і місця в житті, сучасна музика від відомих українських виконавців (Cepasa, Kazka, Kretchet, Kalush) – все це робить «Королей репу» одним з найочікуваніших фільмів цього літа.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *