ОСТАННІ НОВИНИ

Обстріл відпочивальників у Костянтинівці: кількість жертв зросла

Наталя Дуляба

|

Внаслідок російського обстрілу касетними боєприпасами водойми у прифронтовій Костянтинівці загинула ще одна людина. Таким чином кількість жертв зросла до двох осіб. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

«За уточненими даними, під час обстрілу Костянтинівки двоє людей загинуло, у тому числі 10-річний хлопчик. Семеро поранені, серед них четверо дітей: дівчатка віком 5, 11 і 12 років та 12-річний хлопчик», – сповістив посадовець.

За словами Кириленка, стан однієї пораненої дитини є важкий, її госпіталізували в сусідню область. Стан усіх інших поранених малюків медики оцінюють як задовільний.

Нагадаємо, російські війська обстріляли прифронтову Костянтинівку під вечір 24 липня, застосовуючи касетні боєприпаси. Удар прийшовся на місцеву водойму, де якраз відпочивали люди. Загинув 10-річний хлопчик, ще четверо дітей та троє дорослих отримали поранення.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв ведення війни, поєднане з умисним вбивством).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Павло Кириленко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *