ОСТАННІ НОВИНИ

Російські військові атакували дітей на озері у Костянтинівці. Є поранені та загиблий

Андрій Котенський

|

Щонайменше семеро цивільних зазнали поранень в результаті обстрілу Костянтинівки. Більшість постраждалих – малі діти. Один хлопчик загинув. Про це повідомив очільник Донецької ОВА Павло Кириленко.

За словами Кириленка, серед поранених – четверо дітей: 5-ти, 11-ти та 12-річні дівчатка і 11-річний хлопчик. Одна дитина перебувала у важкому стані, на жаль, її врятувати не вдалось.

«Близько 19-ї години рашисти відкрили вогонь по місцевій водоймі, на березі якої відпочивали люди. Гатили по дітях і мирних людях із РСЗВ «Смерч» з касетними боєприпасами. Вкотре звертаюся до батьків: дітям у зоні бойових дій не місце! Подбайте про них – евакуюйтеся. Усе необхідне для цього надаємо», – додав Павло Кириленко.

За уточненими даними донецької обласної прокуратури, внаслідок ворожої атаки загинув 10-річний хлопчик. Також зазнали поранень четверо малолітніх віком від 5 до 12 років: троє дівчат та хлопчик. Серед постраждалих дітей – дві сестрички, одна з яких перебуває у тяжкому стані.

Крім того, отримали тілесні ушкодження ще троє осіб: дві 35-річні жінки та 44-річний чоловік.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *