ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині пожежна небезпека. Людей закликають не палити сухостою

Андрій Котенський

|

Синоптики попередили що 24 липня на Львівщині зберігатиметься висока пожежна небезпека. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За даними Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 24 липня на Львівщині та місту Львову очікується висока (4-й клас) пожежної небезпека. Мерія Львова закликає містян дотримуватись правил пожежної безпеки та не випалювати суху рослинність.

В управлінні з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територіальної оборони нагадують, що за самовільне спалювання сухої трави, опалого листя та інших рослинних залишків, що заборонене в Україні, загрожує штрафом, розміром від 3 060 до 6 120 грн, а для посадових осіб – від 15 300 до 21 420 грн. За ті ж дії, вчинені на території заповідників, паліям загрожує штраф у розмірі від 6 120 до 12 240 грн. А у воєнний час такі дії прирівнюють до диверсій, що передбачає кримінальну відповідальність (ув’язнення, строком від 10 до 15 років).

За даними Sinoptik.ua, 24 липня на Львівщині очікується до 28 градусів тепла, без опадів.

Водночас гроза можлива вже у вівторок, 25 липня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *