ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові діятиме Центр ветеранського розвитку

Анастасія Диняк

|

У Національному університеті «Львівська політехніка» (1-й корпус, вул. Карпінського) діятиме Центр ветеранського розвитку. Це вже третій такий центр в Україні. Раніше такі центри відкрили у Вінниці та Дніпрі. Про це повідомили у пресслужбі міської ради.

«Найголовніше наше бажання сьогодні – це перемога, і ціна її – надзвичайно велика. Саме тому наші громади, наші міста мають змінюватися. Ми працюємо над тим, щоби вже цьогоріч у Львові були спеціальні центри для ветеранів, де допомогу і підтримку можна буде отримати комплексно. Наші колеги вже цим займаються і щоденно працюють з ветеранами», – зазначив перший заступник мера Андрій Москаленко.

Зауважимо, Львівська міська рада працює над створенням центрів для ветеранів. Такі центри будуть в кожному районі міста. Перший великий центр допомоги воїнам та їх рідним у Львові діє ще з 2014 року на вулиці Пекарській, 41, і щоб масштабувати цю роботу, в кожному районі міста облаштують окремі центри.

Там можна буде отримати різні послуги, допомогу юриста та психолога, а також просто провести час та поспілкуватись із побратимами чи родинами Героїв. Зараз розробляють проєкт центру на вул. Чупринки, і до кінця літа вже розпочнуть роботи зі створення. Наступні центри планують облаштувати у Залізничному (на вул. Роксоляни) та у Сихівському районах.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *