ОСТАННІ НОВИНИ

На Кульпарківській збудують комунальний спортивний центр

Наталя Дуляба

|

Біля психіатричної лікарні у Львові збудують комунальний реабілітаційно-спортивний центр із окремими залами для занять єдиноборствами. Відповідне рішення 21 липня прийняв виконавчий комітет Львівської міськради.

Містобудівні умови та обмеження отримала Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву №2 з дзюдо та боксу, яка є комунальним закладом Львівської облради. Видана документація передбачає реконструкцію існучої адміністративної будівлі на вул. Кульпарківській, 95 у Львові під реабілітаційно-спортивний центр.

Google maps, натисніть на зображення для збільшення

Йдеться про будівлю, що розташована з боку вул. Перфецького відразу біля новозбудованих житлових комплексів. У ній планують провести реконструкцію й добудувати нові приміщення.

Всередині облаштують окремі зали для занять єдиноборствами, роздягальні, душові та спортзали.

Оскільки йдеться про комунальний заклад Львівської облради, то на будівництво мають оголошувати тендер. На ньому оберуть фірму-підрядника, яка і буде виконувати всі роботи. Львівський портал наразі з’ясовує додаткову інформацію.

Додамо, що комунальний заклад Львівської облради «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву №2 з дзюдо та боксу» існує вже більше 30 років. Тут діють 15 груп із боксу та 13 груп із дзюдо, навчаються переважно хлопці. Всі заняття є безкоштовними.

Очолює спортивну школу заслужений тренер України з кікбоксингу, заслужений працівник фізичної культури і спорту України Олег Комар.

У Львові школа має філії на вул. Стуса, 2, вул. Клепарівській, 39-А, вул. Сластіона, 3, вул. Кучера, 25, а також у Стрию і Стебнику.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *