0,5 га лісу на Яворівщині повернули лісгоспу

Наталя Дуляба

|

У громадянина через суд відібрали лісову ділянку на Яворівщині, яку він 14 років поспіль використовував не за призначенням. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Йдеться про земельну ділянку у лісі площею 0,5 га на Яворівщині. Вона розташована поза межами населених пунктів і перебуває у користуванні одного із лісових господарств.

Ще у 2009 році розпорядженням Львівської обласної державної адміністрації (тодішній голова Микола Кміть) цю землю виділили фізичній особі для платного довгострокового користування. Відтак між громадянином та лісогоспом був укладений договір на право довгострокового тимчасового користування лісами для культурно-оздоровчих цілей.

Однак як з’ясували прокурори, отримавши у користування лісову ділянку, цей громадянин не використовував її за цільовим призначенням. Як саме цю землю використовували протягом 14 років, не уточняють.

Суд погодився з доводами прокурорів і постановив повернути лісову ділянку назад у розпорядження Львівської ОДА та в постійне користування лісгоспу.

Зокрема, це і стало підставою для заявлення позову. Суд погодився з правовою позицією прокурора і задовольнив позов в повному обсязі.

Рішення суду вже виконане.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *