ОСТАННІ НОВИНИ

Громади Львівщини запрошують на навчання з доброчесності від НАЗК

Наталя Дуляба

|

Представників органів місцевого самоврядування запрошують взяти участь в онлайн-курсі «Доброчесна громада», яке організовує Національне агентство з питань запобігання корупції. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської облради.

Онлайн-навчання розраховане на місцеве самоврядування, особливо на тих представників, які вперше обійняли свої посади. Весь курс охоплює шість тем, його тривалість – шість годин.

Після завершення навчання слухачі зможуть перевірити рівень знань з допомогою інтерактивної частини та тесту. Організатори також видають сертифікат про закінчення курсу.

«Навчання дає змогу поглибити знання про систему місцевого самоврядування, дізнатися про антикорупційні програми в органах місцевого самоврядування, корупційні ризики, особливість врегулювання конфлікту інтересів, специфіку е-декларування, почути поради із розбудови доброчесного середовища», – йдеться у повідомленні.

Навчатися можна у зручний час з комп’ютера або смартфона. Для цього потрібно зареєструватися на платформі Study.NAZK, перейшовши за цим посиланням.

Додамо, що курс «Доброчесна громада» розроблено Національним агентством з питань запобігання корупції у партнерстві з Програмою «U-LEAD з Європою» спільно з Всеукраїнською Асоціацією об’єднаних територіальних громад та Українською асоціацією районних та обласних рад.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *