ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни відступили поблизу Оріхово-Василівки на Бахмутському напрямку

Анастасія Диняк

|

На Бахмутському напрямку українські війська продовжують вести наступальні дії північніше та південніше міста Бахмут та мають певні успіхи. Про це повідомили у Генштабі ЗСУ.

Так, в ході ведення бойових дій російські окупанти вимушено відступили з позицій на північному сході від Оріхово-Василівки.

Захисники мають частковий успіх, закріплюються на досягнутих рубежах. Противник чинить потужний опір, активно застосовує резерви, зазнає величезних втрат. Тривають важкі бої.

На напрямках Велика Новосілка-Старомайорське та Новосілка- Старомайорське Сили оборони також мали успіх, наразі вони закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Мапа Deepstate, натисніть на зображення для збільшення

Нагадаємо, 18 липня стало відомо, що за село Старомайорське, яке розташовне на околиці Донеччини поруч із адмінмежею Запорізької області, йдуть важкі бої, однак українські військові мають перевагу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *