ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині батько намагався взяти відповідальність за смертельну ДТП сина

Андрій Котенський

|

За результатом слідчих дій та експертиз поліцейські Львівщини спростували покази лжевинуватця смертельної ДТП, в якому загинула 16-річна школярка, та оголосили підозру його 26-річному синові. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщині.

Після смертельного наїзду на 16-річну школярку, у скоєнні злочину зізнався 51-річний мешканець Стрийського району, проте під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що автомобілем керував його 26-річний син. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Також до відповідальності буде притягнуто батька, який намагався ввести слідство в оману та взяти на себе відповідальність за злочини, вчинені його сином.

Як відомо, дорожньо-транспортна пригода сталася 9 липня, близько 20.15, на автодорозі Київ – Чоп у селі Верхнє Синьовидне Стрийського району.

Як встановили правоохоронці, водій автомобіля Toyota Land Cryiser здійснив наїзд на 16-річну мешканку району і втік з місця ДТП. Від отриманих травм школярка померла до приїзду карети швидкої.

За фактом порушення правил дорожнього руху, що призвело до загибелі дитини, а також залишення потерпілої помирати на дорозі відкрили кримінальні провадження. Винуватцю аварії загрожує до восьми років позбавлення волі.

«У вчиненні дорожньо-транспортної пригоди зізнався 51-річний мешканець Стрийського району. Проте під час досудового розслідування поліцейські вивчили записи камер відеоспостереження, опитали свідків та встановили, що за кермом автомобіля у момент скоєння наїзду насправді перебував 26-річний син чоловіка. У результаті йому вже повідомлено про підозру у вчиненні зазначених злочинів», – йдеться у повідомленні.

Наразі триває досудове розслідування.

Окрім того, вирішується питання щодо притягнення до кримінальної відповідальності батька водія «Toyota Land Cryiser», який намагався ввести слідство в оману та взяти на себе відповідальність за злочини, вчинені його сином.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *